Så er det atter tid til julestald på strøget


Pressemeddelse lød:

"Det er efterhånden en fast tradition, at kirker og kirkelige organisationer i Aarhus slår dørerne op for julestalden på strøget. Hele december måned vil der atter være aktiviteter, konkurrencer og underholdning i stalden, der i år åbnes den 30. november.
Julestalden ved Den Katoske Kirke i Ryesgade i Aarhus åbner traditionen tro igen i år. Folkekirken i Aarhus, valgmenigheder, frikirker, Den Katolske Kirke og andre aktører byder hele december måned på aktiviteter u stalden, som i år bliver en nybygget og større udgave.

Åbningen foregår den 30. november, hvor byrådsmedlem og næstformand for Social- og Beskæftigelsesudvalget i Aarhus Kommune, Anette Poulsen, vil stå for åbningstalen, som efterfølges af et arrangement fra Adventskirken.

Det endelige program for december måned er ikke helt på plads endnu, men byder blandt andet på korsang, indsalg fra gruppen "Elsk Aarhus" og Danmission, koncertindslag, spejdere, talere, konkurrencer og meget andet. Det er de enkelte kirker, kirkelige aktører og frivillige, der byder ind med forslag til arrangementer, så der er i princippet ingen grænser for, hvad programmet kan byde på.
De fleste dage vil der være programsat aktiviteter fra kl. 16-18 og arrangørerne håber på, at mange vil kigge forbi i løbet af den travle julemåned, og tage et lille pusterum i gaveræset.

Man kan følge med i hvad der sker i stalden på jesusicentrum.dk eller på Facebook"Udvalget har haft det sidste planlægningsmøde og fået de sidste detaljer på plads. Vi glæder os til at åbne stalden.

Populære opslag fra denne blog

Program for årets julestald

Glædelig jul og tak for denne gang