Julestalden 2020

Kære alle

2020 er blevet et særligt år. Coronapandemien har sat sine tydelige spor, men om to måneder er det igen jul og lysene tændes over Strøget. Vi må se, hvor megen ”trængsel og alarm” der bliver, men julestalden skal også i år stå på Strøget og pege på julens centrum – Jesus.Der plejer at foregå en masse forskellige ting i julestalden i løbet af december, som forskellige kirker og kirkelige organisationer står for: Korsang, klippe/klistre, uddeling af risengrød og kaffe og småkager og andre gode og hyggelige ting, men udvalget har vurderet, at med de restriktioner, der er i forbindelse med coronapandemien, vil vi ikke i år planlægge med disse aktiviteter.Af samme grund er børnenes luciaoptog også aflyst i år. Ærgerligt!

Men stalden kommer op til 1. søndag i advent, og julekrybben vil i hele adventstiden kalde på strøggæsternes opmærksomhed.

Hvis man som kirke eller kirkelig organisation får en god ide til, hvordan man på forsvarlig vis kan stå ved stalden og på afstand tale med mennesker, der besøger krybben, så er man velkommen til det. Hvis I påtænker at være ved stalden, så vil vi gerne have en melding, så vi kan lave et opslag om det. Kontakt torvholder Georg Kjeldsen på 22 51 69 46 eller georghoxerkjeldsen@gmail.com. 

Når nu vi ikke kan have aktiviteter i stalden, vil vi forsøge at der vil foregå noget på vores facebook side https://www.facebook.com/julestaldjesusicentrum hver dag. 

Det er et særligt år og tingene foregår ikke helt som de plejer, men det bliver jul alligevel, og Jesus skal også fejres i år! Vi håber, at I vil besøge julestalden selvom der ikke er aktiviteter og tage en snak med de mennesker, der kommer hen for at kigge.

Og så håber vi på at aktiviteterne ved julestalden er tilbage igen i 2021.

Venlig hilsen – og god jul!

På udvalgets vegne

Georg Kjeldsen


Populære opslag fra denne blog

Program for årets julestald

Glædelig jul og tak for denne gang